FAQ

Veel gestelde vragen

Kazoutique is ons groot verjaardagsfeest, we willen elke vrijwilliger en oud-vrijwilliger er graag bij om samen met ons te klinken op 75 jaar Kazou. We verzekeren veel sfeer, goeie namen, democratische eet- en drankprijzen. Bovendien wordt een deel van je ticket omgeruild in drankbonnetjes (ook te gebruiken in de Kazoushop op het terrein). Naast dit grote evenement zijn er ook nog steeds de bedankingsfeesten van je verbond. Da's een groot verschil met de vorige editie van Kazoutique, toen was dat niet zo. 
We halen de beste bussen van stal om een veilige heen- en terugrit te voorzien. Een busticket kost €9,5, dat is goedkoper dan een treinticket. Deze prijs is ook enkel mogelijk dankzij een bijdrage van Kazou om het voor alle vrijwilligers prijsvriendelijk te maken. Volgens ons de meest ecologische en goedkoopste manier om op Kazoutique te geraken.
Voorlopig hebben we nog geen zicht op de precieze vertrekuren op de opstapplaatsen. We weten alleen dat de bus op het terrein zal aankomen tussen 14 - 15u. Het vertrek huiswaarts is gepland na het evenement, dus rond 1u. 

Nee, een terugbetaling van je ticket is niet mogelijk. Alleen in uitzonderlijke medische gevallen (met attest) kan dit bekeken worden. Stuur een mailtje naar info@kazoutique.be en we bekijken jouw probleem.

Check zeker eens je SPAM mailbox, het zou kunnen dat je ticket daar is beland. Vind je het daar niet terug? Stuur dan een mailtje naar info@kazoutique.be

TOP