FAQ

Veel gestelde vragen

Indien je een ticket met busvervoer hebt gekocht en je probeert dat nu te downloaden, krijg je een blanco ticket.
Geen nood! Dat is perfect normaal.
We weten dat er hier iets is misgelopen. Onze excuses voor het ongemak.

Vrijwilligers en beroepskrachten mogen zich in dat geval aanmelden met hun bevestigingsmail.
--> Geen bevestigingsmail? Laat je betaalbewijs dan zien aan de bus en zeg je naam aan de inkom van Kazoutique.

Kazoutique is ons groot verjaardagsfeest, we willen elke vrijwilliger en oud-vrijwilliger er graag bij om samen met ons te klinken op 75 jaar Kazou. We verzekeren veel sfeer, goeie namen, democratische eet- en drankprijzen. Bovendien wordt een deel van je ticket omgeruild in drankbonnetjes (ook te gebruiken in de Kazoushop op het terrein). Naast dit grote evenement zijn er ook nog steeds de bedankingsfeesten van je verbond. Da's een groot verschil met de vorige editie van Kazoutique, toen was dat niet zo. 
We halen de beste bussen van stal om een veilige heen- en terugrit te voorzien. Een busticket kost €9,5, dat is goedkoper dan een treinticket. Deze prijs is ook enkel mogelijk dankzij een bijdrage van Kazou om het voor alle vrijwilligers prijsvriendelijk te maken. Volgens ons de meest ecologische en goedkoopste manier om op Kazoutique te geraken.

Nee, een terugbetaling van je ticket is niet mogelijk. Alleen in uitzonderlijke medische gevallen (met attest) kan dit bekeken worden. Stuur een mailtje naar info@kazoutique.be en we bekijken jouw probleem.

Check zeker eens je SPAM mailbox, het zou kunnen dat je ticket daar is beland. Vind je het daar niet terug? Stuur dan een mailtje naar info@kazoutique.be

TOP