Animatie

Vroege vogels die alles - maar dan ook écht alles! - uit Kazoutique willen halen, landen om 14 uur, het uur waarop de deuren van Fort Liezele wagenwijd worden opengezet. Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, hebben we, noblesse oblige, tot 18 uur een brede waaier aan ontspanning voorzien op de feestweide.
Het KMI (Kazou Meteorologisch Instituut) en The Beach Boys voorspellen alvast good, good, good, good vibrations…

Speleobox
Wie zoekt, die vindt de uitgang in een doos. Het moet niet altijd een grot in de Ardennen zijn, toch?

Airbrush, grime, ballonplooier en mobiele toneelact
Dankzij Kip van Troje kom je nog meer uit de verf. Tattooterweltoe, kleur bekennen zal je! Tienduizend ballonnen zullen geplooid worden en dan verschijnt er nog een wandeltheater ten tonele.

Super space bikes, giant rollertubes en sumopakken
Nood aan wat frisse lucht op grote hoogte? Trap letterlijk een gat in de lucht of de super space bike valt stil en da’s ook geen gezicht. Of ben je zo’n evenwichtskunstenaar die niet van de giant roller tubes geknikkerd wordt? Niet tevreden over deze activiteiten? Vecht het uit - deze keer mag het – terwijl je rondhost in een sumopak.

Zweefmolen
De dag van je zweven beleef je al molenwiekend. Op Kazoutique kom je niet van een koude kermis thuis.

Slingerbal en kleefmuur
Vind je het niet erg om sympathieke verwensingen d.m.v. een slingerbal naar je hoofd geslingerd te krijgen? Je bent meteen verkocht en verslingerd. En die kleefmuur? Ook die p(l)akken ze je niet meer af.

Klimpaal en kratstapelen
Nog meer klimmen geblazen op de klimpaal. Opgelet: hoge klimpalen vangen veel wind. En die wind is ook al niet bevorderlijk voor het kratstapelen. Stapelzot word je ervan.

Obstakelbaan en springkasteel
Vele drempels, hindernissen en obstakels leggen je wél een strobreed in de weg om het parcours te overwinnen. Gelukkig heb je al voor hetere vuren gestaan bij Kazou. En anders spring je uit je vel op het springkasteel.

VR-game
Niets is wat het lijkt in een virtuele wereld. Kom dat zien en doe er je voordeel mee. De  waarheid ligt vaak in het midden van een VR-game.

Klimmuur met deathride
Geen hapklare brok die klimmuur waar je over moet. Of het toeval is dat de bar enkel met een deathride kan bereikt worden? Puurs toeval.
Gesponsord door:

TOP